Tréninkové zóny
V Elementu máš k dispozici různé tréninkové zóny. Můžeš je všechny prozkoumat za pouhých 99 Kč/týden
Cardio
Cardio
Běhej bez omezení nebo šlapej do pedálů, kam až tě tvoje cíle dovedou - v této oblasti máš k dispozici vše, co potřebuješ pro kardio trénink, od běžeckých pásů a eliptických trenažérů až po kola a steppery
Hiit
Hiit
Tvé tělo je výkonný stroj – u nás najdeš vybavení, které potřebuješ k pořádnému HIIT tréninku a zlepšení fyzické i psychické kondice. Připrav se, že se rychle zahřeješ a srdce se ti rozbuší, jako by slyšelo slovo "burpee"!
Function
Function
Vyzvi své schopnosti a každý den se zlepšuj ve všech pohybových rovinách – v naší funkční tréninkové zóně, vybavené různorodým zařízením, máš příležitost zlepšit svou funkci a přenést výsledky svého tréninku do každodenních aktivit. ŽIJ, JAKO TRÉNUJEŠ
Strength
Strength
Vyber si zátěž, zatni se a dej do toho všechno – zde máme veškeré vybavení pro silový trénink s volitelnou zátěží, které potřebuješ k trénování a rozvoji všech svalových skupin.
Power
Power
Zde můžeš poznat skutečné hranice své síly – k dispozici máš plate-loaded vybavení pro sledování pokroku v zátěži, olympijskou platformu a činky až do 100 kg.
Cables
Cables
Kladkové stroje - tréninková zóna určená pro zařízení s kladkovým systémem, který vám umožní nastavit různé výšky a úhly a přizpůsobit cvičení vašim potřebám bez nárazů.
Abs
Abs
Všechno začíná tady, v centru tvého těla! Posiluj svůj "six-pack" a zlepši stabilitu tréninkem břišních svalů a zad.
Stretching
Stretching
Zóna věnovaná pohyblivosti a flexibilitě kloubů s trochou relaxace nebo celkové aktivace před tréninkem. Zde možná zjistíte, že se můžete dotknout prstů u nohou, aniž byste se tvářili směšně, uvolníte napětí a uvědomíte si, že i ty nejjednodušší uvolněné pohyby mohou pomoci připravit vaše tělo na zítřejší trénink! Vidíme se u podložek! 😊
Booty zone
Booty zone
Tady se tvoje nohy stanou silnějšími a hýždě budou zářit. Pokud je tvým cílem vypadat skvěle v šortkách nebo jednoduše bez námahy zvládat schody, toto je to pravé místo pro tebe. Máme vše, co potřebuješ, aby tvoje hýždě pracovaly tvrději než kdy předtím, a ty se budeš cítit, že mise na zpevnění spodní části těla je splněna! Užij si to s vybavením Booty Builder®.